pondělí 18. dubna 2016

Takkam fashion bazar aneb ukořisti co můžeš

Holky je to tu... něco se chystá... již brzy... už v sobotu... nákupy, prodeje, kafíčka, zábava, květiny, jídlo, pohoda, handmade výrobky, dekorace, tombola, líčení, dobrá nálada... Kdy a kde to vše bude? Proč se to děje? Kdo to vše pořádá?

Tak začneme od začátku... 2 kamarádky, jak to tak občas bývá, se u kafíčka rozhodly, že musí probrat šatníky a to tak, že ve velkém. A proč to neuspořádat i pro ostatní slečny,dívky, ženy, holky, které se taky chtějí zbavit věcí, na které se už jen práší a třeba je nahradit něčím jiným právě zde, na bazárku.

Zakladatelky jsou 2 Kateřiny, krásné to paní, jedna je maminka v očekávání ~ takže si s ní tam to šáňo nedáte, možná jen maliiiinko ~ a zároveň má již 2letého roztomilouše Davídka. Druhá je mooc šikovná vizážistka a stylistka ~ bude tam, tak jí neváhejte oslovit ~ Název TakKam Fashion Bazar evokuje prostě jediné, TAK KAM jinam se jít bavit, inspirovat, nakupovat, prodávat a podrbat než právě tam.

Tento je už 4. a musím říct, že mají vše zvládnuté na stopro, do detailu propracované a víc a víc dokonalé. Aby to nebylo jen a pouze o oblečení, navázaly kontakt s českými handmade výrobci, takže třeba nějaké šperky a podobně si taky můžete ukořistit. I dětičky si zde přijdou na své aneb bude testování houpacích prken.

Vždy je zde zařízeno jídlo, pití a doprovodný program, tak jestli se bojíte že to bude nuda, tak vás zklamu. Jo a taky tam budu já ~ možná i Max, když bude hodnej ~, prodávat a všechno hezky dokumentovat, abych pak mohla sdílet a chlubit se, jak hezky jsem se takhle při sobotě měla. :) jo a víte co tam taky bude?? ~ neřeknuuu, nesmím přece vše vykecat ~

Takže piště si do kalendáře, rušte všechny plány a doražte tuto sobotu 23.4 od 14:30 do Galerie U Modré Kočky, Heyrovského 171, Příbram.

Kdyby něco, tak nic a nebo tady... www.takkamfashion.cz :) nebo https://www.facebook.com/takkamfashion

Už se to blíží... tak za pár dní see ya.

Vaše BYLYLU a TAKKAMKY






















SHARE:

1 komentář

Tynka_125 řekl(a)...

Taky nakupuju ráda v bazaru . Dají se tam sehnat super kusy a za minimální cenu. Ráda furt něco nakupuju, tak kdybych za to všechno měla dávat peníze v normálním obchodě, tak se nedoplatím. Takhle manžel nemůže říct, že moc utrácím peníze, takže má nakupování z druhé ruky hned další výhodu :-D .

© byLylu. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig